OPEN PÁRTY VŠFS

OPEN PÁRTY VŠFS

Podolské nábřeží 3
Praha 4

Kde Žluté Lázně
Kdy:
Hudba: Hip-hop / Rap / R'n'B, Rock / Punk / Metal, Live
Hodnocení:
1 2 3 4 5

Připravili jsme party na zahájení nového školního i akademického roku. Přijďte si vychutnat poslední prázdninový den v pondělí 31. srpna 2015 do Žlutých lázní!

Od 13,00 hod. se můžete bavit celou řadou aktivit. Pro děti je připraven velký skákací hrad, malování na obličej, balónkář, kouzelník a další atrakce. Až do 17,00 hod. se můžete zúčastnit sportovního programu, nebo můžete zdarma využít některých z volně dostupných sportovišť v areálu.  Na pódiu poběží atraktivní hudební program, v němž vystoupí řada našich úspěšných studentů a absolventů. Budete si moci poslechnout Pavla Calltu, kapely SPB, Czech IT a the Fellaz nebo pěvecký sbor Cantarína. Odpolední program završí koncert rappera MARPA.

Večer vyvrcholí koncertem kapely NO NAME.

Zaregistrujte se zde: http://www.vsfs.cz/party/

Milí přátelé, nechoďte na naši party sami! Vítáme manželské i partnerské protějšky, kamarády, děti, babičky i dědečky, vaše přátele a známé. Vstup pro VŠECHNY ZDARMA.

Těšíme se na Vás.

VŠFS, váš partner ve studiu i na sportovišti!

Program a více informací http://www.vsfs.cz/party/

O klubu

Profilová fotka klubu "Žluté Lázně"

Žluté Lázně

1 2 3 4 5

Podolské nábřeží 3, Praha 4

Klub v areálu tradičních pražských lázní. Rezident Dj´s to zde rozjíždějí každý víkend na velkolepých parties. Gogo tanečnice, koncerty, dobré jídlo a řada drinků jen doplňují nabídku dalších služeb nabízených v celém areálu.

Nahoru