SUMMER CALLING MONDAY

Dlouhá 33
Praha 1

Kde ROXY
Kdy:
Hudba: House, Funky, Electro, Progressive, Tech-house
DJs:

DJs: Selecto & Komandante

2nd stage Funky Vibes: Djane luMichell, Djane Battle Lady

Hodnocení:
1 2 3 4 5

Latino, RnB, House, Hip Hop and Rock Rhythms

DJs: Selecto & Komandante

2nd stage Funky Vibes: Djane luMichell, Djane Battle Lady

Until 24:00 FREE ENTRY, from 24:00 for 100CZK

 

There is no break during the summer at ROXY. Summer is calling and you can enjoy party all week long. The music spread from house, progressive house, tech house to funky, hip-hop and mashup. Our DJs together with the unique interior will create the party atmosphere that you won't see anywhere else but at ROXY.

DJ Selecto, původem z Bolívie, již vystupoval v mnoha známých pražských klubech. Poprvé se jako DJ představil v roce 2009 na studentských parties v Praze. V roce 2012 hrál spolu s Andy Dandy a Tommy Trouble v Liberci, Kolíně a Olomouci.

DJ Komandante se narodil na Guatemale, studoval v České republice, kde začínal jako latino DJ na studentských párty. V současnosti můžeme DJe Komandante slyšet v latino klubech po celé Praze. Mimo Prahu hrál i v Brně, Klatovech, Karlových Varech, Olomouci, za hranicemi České republiky – na Slovensku a v Rakousku. Kromě latino od něj můžeme slyšet i hudbu v rytmech RnB, Hip Hop nebo house.

O klubu

ROXY

ROXY

1 2 3 4 5

Dlouhá 33, Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. Skládá se z hlavního sálu s podiem a dvěma bary ve dvou podlažích plus z přilehlé místnosti s dalším barem a herní místností. NoD je experimentální prostor v patře, kde se nachází divadelní plocha s kompletním technickým zajištěním, zajímavé galerijní sály a café bar s výhledem do ulice Národní.

Nahoru