★ 17th ANNIVERSARY OF MECCA ★

★ 17th ANNIVERSARY OF MECCA ★

U Průhonu 3
Praha 7

Kde MECCA
Kdy:
Hudba: House
DJs:

• Mr. Belt & Wezol 
• Roberto Chochola
• Meccanici

Hodnocení:
1 2 3 4 5

★ 17. NAROZENINY klubu MECCA = začátek nového konceptu FUTURE FRIDAYS

► Nový hudební žánr FUTURE HOUSE
► Klubová atmosféra, žádná diskotéka
► Zahraniční DJs Mr. Belt & Wezol
► Vstup zdarma
► Nový design klubu & sound system Funktion One
► Sexy tanečnice & zajímavé performace

► Heslem 17. narozenin klubu Mecca je "Konec vrtaček v Čechách" a představuje zásadní změnu na české hudební scéně. Touto nocí startuje nový koncept našeho klubu, kterým vám představíme aktuální světový trend Future house. 

► Future house je nový hudební žánr, kterým se při své tvorbě inspirovali i takové hvězdy jako Oliver Heldens, Tchami, Chocolate Puma, Don Diablo nebo Martin Solveig. Hlavním poznávacím znamením Future housu je odklon od vrzavých zvuků EDM a návrat ke kvalitní hudební melodii, a proto je naším heslem "Konec vrtaček v Čechách!"

► Klub Mecca se může pyšnit tím, že jako první klub v ČR vám přináší tento hudební styl, kterému se budeme věnovat každý pátek, po celý rok. Jako dárek od nás získáváte vstup zdarma. A to opět každý pátek, po celý rok.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

► DJ Line UP:

• Mr. Belt & Wezol 
• Roberto Chochola
• Meccanici

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

► VSTUPNÉ (18+):

• zdarma 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

► VIP 
• vstup podmíněn povinnou konzumací 500,- Kč / osoba.

► VIP BENEFITY
• neomezený vstup do VIP prostor v I. a II. podlaží
• nápojové menu rozšířené o exkluzivní značky
• VIP bar s obsluhou
• VIP toalety

► Rezervace stolu, boxu, SkyLounge nebo narozeninových oslav:
• reservations@mecca.cz, tel: +420 734 155 300
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

► Těšíme se na Vás

O klubu

MECCA

MECCA

1 2 3 4 5

U Průhonu 3, Praha 7

Klub Mecca je populární taneční klub s bohatou historií, který je vyhledáván širokou českou klubovou scénou, zahraničními producenty a DJs. Za dobu své existence se Mecca stala pojmem i v zahraničí a cíleně ji navštěvují fanoušci taneční hudby z celého světa. Mecca seproměnilana moderní multifunkční prostor s vybavením a službami ve vysokém standardu. Klub je otevřen širokému spektru hudebních stylů. Celkem jsou návštěvníkům k dispozici 3 patra zábavy, 2 stage, 5 barů a kapacita až 1400 osob. Klub Mecca disponuje třemi velkými bary, barem koktejlovým a VIP barem. Každý bar má svojí jedinečnou atmosféru. Společnost klientům dělají profesionální barmani, kteří vědí, že být barmanem znamená být pohostinný, společenský a lidský.  VIP ZONA - Specifikum VIP barů je dané rozšířenou obsluhou klientů i mimo bary a v boxech. Samozřejmostí je vybavení barů luxusním sklem a klientským servisem, nechybí ani rozšířený sortiment pití, kdy si klient vybírá z více značek a více prémiových značek. Naši zákazníci milují, když s nimi jednáme, jako s nejdůležitějšími lidmi na světě. SKY LOUNGE - Sky Lounge je váš „klub v klubu“. Jedná se o výjimečné místo, ve kterém se mohou hosté nerušeně bavit a relaxovat s přáteli. Poskytuje nejen soukromí, ale rovněž jedinečný výhled na hlavní pódium a klub. Nachází se ve VIP zóně v 1. patře klubu. Velikost je 20 m2. Sky lounge je od ostatního prostoru oddělený skleněnou stěnou s efektem jednosměrného průzoru. Poskytuje tak návštěvníkům maximální soukromí, ale rovněž dokonalý výhled na hlavní pódium a klub. Pokud se klienti Sky Lounge budou chtít účastnit přímo akce, ale přitom neztratit soukromí, mohou využít privátní galerii, nacházející se na ochozu, s výhledem na celý klub. Základem technické vybavenosti je špičkový kristalicky čistý zvukový systém Function One. WIFI PŘIPOJENÍ ZDARMA

Nahoru