VINAI se vrací na MAGNETIC Festival


27.5.2015 09:45 -  Aktuálně - Už podle prvního jména je jasná, že na prosincovém <strong>MAGNETIC Festivalu</strong> opravdu zima nebude. Do Prahy se po roce vrátí italské duo <strong>VINAI</strong>, kterému posledně stačilo pouhých 60 minut na to, aby dostali publikum do takového varu, že i slavnější kolegové, kteří vystupovali v atraktivnějších hracích časech, mohli jen tiše závidět. 

Letos to bratři Andrea a Alessandro odpálí přesně o půlnoci a jejich show bude prodloužena na 90 minut. Očekávat můžete hity jako Raveology, Bounce Generation, How We Party, The Wave, Louder nebo skladbu Legend s videoklipem, který obsahuje též záběry z jejich prvního pražského vystoupení. Proslýchá se také o spolupráci s W&W a dalších novinkách, kterými nás do zimy určitě ještě stihnou překvapit.  

VINAI – Legend: https://youtu.be/oPVTuCt2NF0


VINAI #MAGNETIC60, Prague (19.12.2014)): https://youtu.be/QYf-WH2t6Fg

Vstupenky je stále ještě možné zakoupit za 790 Kč, tedy o 500 Kč výhodněji než bude cena vstupenky v den konání. Věrní návštěvníci festivalu, kteří nakoupí 4 a více vstupenek, dostanou automaticky dárek z festivalové kolekce kšiltovek a náramků v minimální hodnotě 445 Kč s dopravou zdarma (platí i při zakoupení e-ticketů). Tato nabídka je dostupná pouze při nákupu na www.ticket61.com a platí při doručení v rámci ČR.

V prodeji je také první vlna nejlevnějších vstupenek kategorie VIP ALL INCLUSIVE za 2.500 Kč, se kterou návštěvník získává přístup na VIP terasy s možností neomezené konzumace všech nápojů (zdarma) po celou noc.

www.magneticfestival.com
www.facebook.com/magneticfestival
www.instagram.com/magneticfestival
www.youtube.com/magneticfestival  

autor: Míša Kadlecová
Nahoru