Party tip na týden 4. 7. - 10. 7. 2011

Placeholder
Placeholder

4.7.2011 09:47 -  Doporučujeme - Prázdniny konečně začaly a to nejen pro ty z vás, kteří jste ještě školou povinní, ale i pro ty, kteří už chodíte do práce. Ne snad že byste během prázdnin nemuseli, ale v tomto týdnu jsou v kalendáři dva svátky a tudíž volné dny, což je výborná příležitost pro to, vyrazit někam na festival.

Pondělí

Fanoušci filmu jistě vědí, že největší svátek filmu v České republice – Karlovarský filmový festival – už je v plném proudu. Zpestři si  program hudbou a večer zajdi do karlovarského klubu Maggic Mirrors, kde vystoupí populární formace Nightwork.

Úterý

Pokud zůstaneš na karlovarském filmovém festivalu, potom tě pozveme na akci Peklo a.k.a. Jameson Festival Lounge, kde zahrají DJ’s – Jiří Špidra, Tenhle Semtam (Radio 1) a Telka (Radio 1).

Středa

V pražském SaSaZu vystoupí legendární Underworld, kteří představí svojí letošní desku Barking.

Čtvrtek

Jako trénink na festival Mácháč 2011 můžeš pojmout akci Essential Beat s Petem Walkem, která se uskuteční v Blue Baru v Doksech u Máchova Jezera.

Pátek

Sedmý ročník akce České hrady.cz, začíná v Rožmberku nad Vltavou a uslyšíte tady kapely Wohnout, Vypsanou Fixu, Gipsy.cz a řadu dalších.

Sobota

Festival Proti Proudu! v Moravských Budějovicích nabídne také zajímavá uskupení a to Schodiště, Fast Food Orchestra, Discoballs a další.

Neděle

Už od soboty bude v Praze na Císařské louce probíhat festival Cinda Open Air 2011 (Pavel Krejdl, Orbith, Michael C,…)

autor: red
Nahoru