Párty tip na týden 30.6. - 5.7.


28.6.2015 23:45 -  Doporučujeme - Prázdniny jsou tady a s nimi také období open airů a nocí protančených pod hvězdnou oblohou. Většina klubů poněkud utlumuje svou činnost, přesto jsme pro vás vybrali několik akcí, které stojí za povšimnutí. 

Pondělí

Free Mondays jsou toto pondělí jistě zárukou zábavy a tance do rána, hraje totiž Kifli a Subgate! V klubu Chapeau Rouge vystoupí DJ Scarface, který předvede svůj set plný urban dance muziky. 

Úterý

Pro některé žáky a studenty je až tento den tím posledním školním a to je třeba náležitě oslavit. V klubu Cross můžete navštívit DNB Nights Drumbassterds. Pardubický Gimlet pořádá party Welcome Summer, hrají Matamar, Richard Reynolds, Flash, Cloud, Paul Threy, Tommy Deyon a Nowis. Mostecký klub Neprakta zve na Prázdninovou 15+ party, hraje DJ A75. 

Středa

Storm láká na DNB Wednights s Neuro:lab, vstup je zdarma, posedět si můžete také na zahrádce s grilováním. V Roxy se koná Definition House S Danem Cooleym. Ďábelská středa je na programu v libereckém klubu Ďábelská huť. 

Čtvrtek

V Roxy to tentokrát rozjede Fatty M a Lumiere na party Electronic Warriors. Vstup je zdarma. Ostravský klub Bogota zve na after party po festivalu Beats for Love, začíná se ve 4 ráno. Tanečníky potěší údernými rytmy Callboy, Funtomas, Mendoza & Marco Key, Yacoo a další přeživší. 

Pátek

V pátek můžete zaskočit do Stormu na Oldschool Night, na které se objeví po delší době také Nika 77, kromě ní také Babe LN, Pavel Krejdl, či Daho, hrát se tedy bude na jedné stage dnb a na druhé techno. Klub Magnum nabízí party Tranccegression, hrají Manuel Le Saux, ReOrder, Darren Porter, Pinkque, James TGE, Snaz, Dj Boxi, DJ Rossignol a Dreamseekers. Brněnské Perpetuum pořádá Piknik s DJs Revisem, Mechanikem, Deivisem a Foxxem.

Sobota

V klubu Storm proběhne Summer Session, ještě než se začne hrát, na vás čeká graffiti jam, Bmx and sk8 jam contest, hippie jump contest a závod v rychlosti skejtu proti longboardu. Ďábelská huť v Liberci pořádá Carneval Party Marthy s Dj & Vichy. Klub Metro v Olomouci pořádá Bass Evolution

Neděle

Brněnský klub Tabarin nabízí party i v neděli, zahraje Julian Calor a Mekki Martin. V pondělí je svátek, takže kalit můžete až do rána! 

Připravila: mia 

autor: Míša Kadlecová
Nahoru