Party tip na týden 29. 8. - 4. 9. 2011

Placeholder
Placeholder

29.8.2011 17:23 -  Doporučujeme - Až do středy se můžeme utěšovat tím, že prázdniny ještě neskončily. Ovšem to „nejlepší“ z nich už máme zkrátka za sebou. Pravdou je, že s ohledem na počasí to ani zdaleka nebyly nejlepší dva měsíce, spíš naopak, ale minulý týden s tropickými teplotami, byl alespoň takovou malou náplastí. Září by mohlo pokračovat v trendu těch posledních několika dní, ale i kdyby ne, okurková sezona končí a na nás se valí spousta akcí a parties, takže i tak je na co se těšit.

Pondělí

Týden můžeš zahájit třeba pohodovu akcí ve školské ulici v Praze jedna, kde najdeš velice sympatický Havana Club, v němž se dneska pořáda Club Party, po weekendu to nechce žadné divočení, ale spíše klid a pohodu, proto můžeme tuhle příjemnou akci vřele doporučit, stejně jako techno večírek Made In Italy, která proběhne v nedalekém Duplexu s DJem Chrisem 93.

Úterý

Určitě si nenech ujít párty nazvanou Summer Wibes v našem spřáteleném Ku Baru, kde to DJ Slovak rozjede ve stylu trance a techna. Pokud během večera dostaneš chuť taky na trochu r’n’b a houseu, potom ti doporučíme klub Infinity, kde se o zábavu postará DJ Robin. Kdyby se ti ale nechtělo opouštět centrum Prahy, potom v Chapeau Rouge na akci Dance or Die, můžeš pařit na r’n’b, hip-hop a rap a o tenhle mix se postarají DJka DJane Lu Michell a DJ Negative.

Středa

Poslední srpnový den přímo vybízí k tomu, aby člověk vyrazil někam oslavit konec léta (ne toho meteorologického samozřejmě) a začátek podzimu, i když otázkou je jestli náhodou nepřijde rovnou zima.  Co vím ale tutově je program holešovického klubu Mecca, kde je proběhne party příznačně nazvaná Wednesday 4 Free, což ti zároveň říká kdy a za kolik. Pouze doplnim, že o zábavu se ti postarají DJs Lafayette, Macio a Bloch. Jestli chceš ale něco tvrdšího a živě, potom svoje kroky nasměruj do Lucerna Music Baru, kde vystoupí celkem populární Floridská partička Yellowcard.

Čtvrtek

To nejlepši z house music luxusním prostředí slibuje pravidelná All Inclusive night v pražském Silwer Cafe Baru s DJem Martinem Frankem. První zářijový den jsou také pořád ještě otevřené Žluté lázně, kde bude mít koncert populární česká folk-rocková skvadra Čechomor. A po koncertě zkus třeba letenskou Wakatu a akci nazvanou Wakata LIVE: Perfect Unity dub force. Jako DJs se představí Kvasnik, Lety Mimo,  Radiomasters, Tribetown.

Pátek

Na konci pracovního týdne konečně vyrazíme mimo Prahu a to přímo do místa, které je úzce spjato s básníkem Karlem Hynkem Máchou, čili do Litoměřic. V pátek tam ale v Disco Clubu Hrádek vystoupí zcela odlišná skupina  novodobých básníků. Ti na rozdíl od Máchy používají slova poněkud pregnantněji. Tím hlavním z nich je kontroverzní slovenský raper Rytmus, kterého doprovodí Dj Kwe, Carl Lope a Dual-Story-Boyz. Ten kdo bude v Praze, nechť se dostaví ku Rašínovu nábřeží, neb‘ odsud opět vyplouvá Parník Dance Radia s DJem Chrisem Sadlerem na palubě.

Sobota

O oslavě konce léta už jsme v party tipu na tento týden mluvili, ale proč ho neoslavit ještě jednou, nakonec víckrát už v tomto roce léto nebude, tak proč se s ním pořádně nerozloučit přímo v rámci akce Summer Ends - SaSaZu Begins, v pražském SaSaZu. Oslavami koncem léta, tak jak ho chápeme my, tě provedou DJs Tony Angelo a Kaz D. Konec léta se nebude slavit jenom v Praze, ale třeba taky v Lomnici nad Lužnicí. Máš-li to tam blíž než do Prahy, neměl bys tím pádem chybět v klubu Disco Delta, kde proběhne COCAINE-PARTY a loučení s létem! (vůbec mě nenapadá, co by mohl o té párty napovídat její název, ale doufám, že to nemá nic společného s drogami!). O muziku se postarají DJs Yan Honey, Richard Reynolds a Kristian Bass.

Neděle

Ačkoli tě na konci týdne běžně zveme na nějakou klidnější a odpočinkovou záležitost, dnes bude všechno jinak. Na strahovské Sedmičce totiž vystoupí legendární a zároveň nedoceněná bostonská hc/punková úderka The Freeze. Tyhle chlápky, kteří kapelu založili už v roce 1978, doplní v line-upu o několik generací mladší spolubojovníci mostečtí a stále více respektovaní Burning Steps.

autor: red
Nahoru