Párty tip na týden 27.4. - 3.5.


26.4.2015 23:45 -  Doporučujeme - Tento týden máme zase o jeden den na kalení více. Svátek práce můžete oslavit na řadě míst, konají se také různé oslavy čarodejnic a Majálesy, tak doufejme, že nevyjde předpověď a oslavovat bude možné i pod širým nebem! 

Pondělí

V Roxy na Free Mondays zahrají Audio Love Nation, posléze DJs Tibiza, Rio, Nicolas V. V Lucerna Music Baru bude koncertovat Beenie Man, král dancehallu z Jamajky. V Mersey v Brně jako vždy Salsa party

Úterý

Lucerna Music Bar bude hostit koncert Red Snapper. V Crossu zahrajjí prvně psytrancoví Ozric Tentacles. V Akrpolli proběhnou Urban Beatz s DJ Hlava. 

Středa

Wednights se vstupem zdarma se tentokrát uskuteční s českým producentem a členem Let It Roll bookingu AZEm a Neurolab crew. V Perpetuu v Brně již tradičně můžete tančit na Bass Wednesday, hraje Dj Jimi, Heft, El Pech b2b E2jz a MK. All Stars Night proběhne v českobudějovickém Paradoxu. 

Čtvrtek

Ve čtvrtek se slaví čarodejnice, večerku tedy můžete klidně přetáhnout. Slavit můžete třeba ve Stormu, kde zahraje Bifidus Aktif. Nekuřácký klub La Loca pozval projekt Sklenik. Olomoucký klub S-Cube zve na warm up na Stronghold Festival. Další olomoucký klub Metro pořádá Trei s X.Morphem. 

Pátek

Svátek práce můžete oslavit třeba ve Stormu na party Twisted s Ridem, Sukim a dalšími. Plzeňský Pantheon nabízí Warm up party Beats for Love. Pardubický Gimlet uspořádá warm up na pardubucký majáles. Budějovický Paradox zve na Absolut party s DJ Marothou.

Sobota

V sobotu vám zahraje na party Galactic Wurst DJ Leonpard z  Británie. Budějovický Paradox nabíndne DJ Runyho na On your Wave. Smack bude hrát v olomouckém S-Cube. V plzeňském Pantheonu proběhne after po Pivním festu

Neděle

autor: Míša Kadlecová
Nahoru