Party tip na týden 27. 6. - 3. 7. 2011

Placeholder
Placeholder

27.6.2011 04:00 -  Doporučujeme -

Pondělí

Týden se s týdnem sešel, což znamená, že pro tebe máme další várku tipů na nejlepší mejdany! Tentokrát ze stylového prostředí karlínského klubu Theatro!

Úterý

Pondělí: Zpočátku týdne tě pozveme do klubu Roxy, kde se odehraje další akce ze seriálu bezplatných pondělků: Free Mondays in nightphunk. Headlinerem bude známý houseový DJ Lucas Hulan, který se na scéně pohybuje již od 96 roku a stihl si zahrát ve většině známých českých klubů.Judas Priest

Středa

Úterý: Heslo dne v úterý zní heavy metal. Jeho fanoušci mají velký důvod k radosti. V pražské O2 Areně totiž od 20:00 vystoupí legendární žánrová kapela Judas Priest. Ta si sebou přiveze také hosta v podobě formace Whitesnake.

Čtvrtek

Středa: Středu věnujeme naopak příznivcům jazzu. V brněnské kavárně Vyhlídka totiž vystoupí svérázný DJ Jerome Austin, který všem hostům naservíruje pořádnou porci nu jazzu – a to přímo z vynilů!

Pátek

Čtvrtek: Pokud jste školáci, přijďte se ve čtvrtek mrknout do alternativního pardubického klubu Ponorka. Odehraje se tam párty s o něco méně alternativním názvem i zaměřením: YouTube party – zahájení prázdnin!!!.

Sobota

---

Neděle

Pátek: V pátek potěšíme příznivce elektronické hudby a pozveme tě na Pátek Gratis do pražské Meccy. Čeká tě pěkný nášup té nejlepší taneční muziky.

Sobota: Sobotu nemůžeme věnovat nic menšímu než zahájení velkolepého třídenního festivalu Rock for people 2011 na Letišti v Hradci Králové. Kromě plejády DJů a kapel na něm uslyšíš hvězdné formace jako například Pendulum, Jimmy Eat World, Sum 41 Southpaw, Chinaski nebo českou punkovou legendu Vypsaná fixa. Na tohle se já osobně moc těším!

Neděle: Pokud se náhodou na Rock for people nechystáš, skoč si v neděli třeba do pražského Crossu, kde vystoupí zajímavé dámské duo Čoko voko. Tuhle brněnskou formaci lidi zbožňují nebo naopak nenávidí. Jestli chceš vidět nejoriginálnější hip-hop v Čechách, určitě si tuhle událost nenech ujít.

A to je pro dnešek všechno. Za týden se těšíme na viděnou u dalšího výběru těch nejlibovějších mejdanů.

autor: red
Nahoru