Party tip na týden 26. 9. - 2. 10. 2011


26.9.2011 02:22 -  Doporučujeme - Ani jsme se nenadáli a je tu opět konec měsíce a to také znamená, že jsme - ekonomickou hantýrkou vzato - u konce třetího kvartálu. Čekají nás tedy už jen tři měsíce roku 2011 a to ještě ke všemu ty úplně nejhorší! Bude hnusně, sychravo a zima. Na konci října si navíc budeme muset přetočit hodinky na zimní čas, takže bude k tomu všemu pořád tma. Po tomto výčtu se určitě těšíš na nějaké pozitivní zprávy co?

Pondělí

A my pro vás ty pozitivní zprávy máme! Doklubu.cz ti bude i v ty úplně nejhorší dny letošního roku přinášet spoustu akcí a parties. V klubech je pořád příjemně, a i když poslední zářijové dny lákají k podzimním výletům, navečer si můžete skočit třeba na Erasmus student party do plzeňského Wattu.

Úterý

Úterní večer si jednoznačně musíte rezervovat pro zásadní akci, jejímž exkluzivním mediálním partnerem je Tiscali.cz/DOKLUBU.cz. V pražském KC Vltavská se bude promítat premiéra Burton snowboardového videa Standing Sideways za účasti legendárních jezdců Terje Haakonsena, Jussiho Oksanena, Marca McMorrise, Ethana Deisse a Kazu Kokuba. Živě zahrají G-Point Hunters a DJ’s Akvmen, Jorgos a Robot.

Středa

Pokud nastupuješ do prvního ročníku na Vysokou školu a pokud je to navíc Vysoká škola ekonomická v Praze, no tak potom tě čeká párty nazvaná Welcome To VŠE: Oficiální křest prvních ročníků VŠE v klubu Óčko, který bude uskutečněn těmi nejpovolanějšími z VŠE: Miss VŠE pro rok 2010 Klárou Gregorovou & Králem Majálesu 2011 Pavlem Bobkovem. Večerem tě provedou zkušení DJs: Pajis & LeeMac.

Čtvrtek

Čtvrteční party je také jasná! Kdo nebude na Havana Club Grand Prix v pražském SaSaZu, jako by nebyl. Vše podstatné se o téhle akci dozvíš na našem webu, jenom doplním, že vstup je zdarma a večer zahrají Indy a Wich a DJ Benji Boko.

Pátek

V pátek to vypadá na zajímavou party v brněnské Flédě. Kromě PSH, Indyho – KMBL a spousty DJů, se tu uskuteční také Freestyle battle o pohár šampiona. Prihlásit se může každý, neb' soutěž je otevřená a to bývá vždycky velká zábava, takže si to určtě nenech ujít.

Sobota

První říjnový den znovu zamíříme do pražského SaSaZu a to proto, že v rámci světové tour tady vystoupí jeden z předních světových DJů Armin Van Buuren. K tomu není potřeba nic moc dodávat, snad jen, že jeho hostem bude další holandský DJ Jochen Miller. Na afterparty potom můžeš zamířit do Studia 54.

Neděle

Je dobré si jeden den v týdnu také odpočinout, jen tak se poflakovat, číst knihy, kouknout na film, navštívit příbuzenstvo, uklidit si doma a tak podobně. Ovšem pro ty z nás co na tohle nemaj pomyšlení  je tu opět nabídka v podobě nedělního party listu na doklubu.cz a spousta důvodů pro to, proč se nevěnovat výše zmíněnému ;)

autor: red
Nahoru