Party tip na týden 24. 10. - 30. 10. 2011


24.10.2011 14:22 -  Doporučujeme - Nad hvězdnou oblohou od prvního dne tohoto týdne převzalo vládu znamení Štíra, a i když nevím co si o tom myslí Vlastík Plamínek, já ze své zkušenosti člověka narozeného právě v tomto jedinečném znamení, mohu říct, že to bude stát rozhodně za to! Nenechte se proto otrávit hnusným počasím, zimou, mlhou doprovázenou mrholením a depresivní tmou, na doklubu.cz vždycky najdete nějaký důvod proč žít ;)

Pondělí

Poslední týden tohoto měsíce můžete zahájit třeba v pražském Roxy na Free Mondays, kde samozřejmě úplně zadax vystoupí alternative-popová kapela COOLERS. Na tom samém místě, hned po skončení koncertu, čili po 22. hodině se můžeš těšit na Nightpunk DJs Lucas Hulan & Lumiere, které podpoří DJ Slepy (Le Clan) a o vizualizace se postará VJ Lensflare.

Úterý

Insomnia Night with Dj Mylo je akce za podpory doklubu.cz, takže jestli nemáš na úterý žádný jiný program, určitě vyraž do pražského Ku baru. No, a pokud máš hluboko do kapsy, určitě tě potěší akce v libereckém S Klubu, prozaicky nazvanou Amundsen Meloun 20,-, kde tě krom levného chlastu čeká taky spousta dobré reprodukované muziky.

Středa

Andy Smitth se ti o zábavu postará uprostřed týdne v brněnském Tabarinu a o zábavu nebude nouze ani v pražském Lucenrna Music Baru, kde vystoupí zajímavá, originální a v našich končinách stále více populární rakouská formace Parov Stelar band. A opomenout nemůžu ani akci, která se také uskuteční v Brně, kde jinde, když se jedná o padesáté narozeniny legendární brněnské kapely Synkpy 61, takže informujte babičku s dědou a pošlete je do Šalepky.

Čtvrtek

Drink & Dance s DJem Rockstarem můžete ve čtvrtek v pražském Infinity. Nedaleko od Infinity je další známý žižkovský klub Akropolis, kde se uskuteční velice příjemný večírek, s britským triem BELLERUCHE, kterému bude předskakovat FLOEX, jenž vám představí svojí novou desku.

Pátek

V pátek je svátek, to snad všichni vědí a tak proč ho neoslavit, že ;) Můžeš to zkusit už na třetí ze série kontroverzních parties v pražskémYES! Clubu. Na poslední z nich 23. září proběhly zápasy v bahně, které se zvrhly nevídaným způsobem. Tentokráte holčiny namočíme do oleje, proto název FUCK DIRTY. GO OIL!. Živě jim k tomu bude hrát James Cole a reprodukovaně pak řada skvělých DJ’s. I další páteční akce si rozhodně zaslouží naší podporu. Je to party nazvaná EXPECTATION a proběhne v pražském Chapeau Rouge, kde se představí přední nejen česká, ale také holandská DJ’s elita.

Sobota

Sobotní noc bude o hodinu delší, díky přechodu na zimní čas (to je ten normální čas), čili více prostoru pro parties, což je skvělá zpráva. Akcí se při pohledu do našeho party kalendáře chystá nespočet, a to zejména v Halloweenském duchu. Pokud tě tedy tento původně irský svátek nějak interesuje a ty máš chuť jednou za rok legálně vyrazit do ulic jako strašidlo, máš tu možnost prakticky kdekoliv… program svého oblíbeného klubu checkuj na doklubu.cz

Neděle

Nevím jak změnu času prožíváš ty, já moc dobře zrovna ne, ale kdybys měl snad chuť oslavit dřívější soumrak – od tohoto dne totiž bude slunce zapadat někdy kolem čtvrté a dlužno podotknout, že v tomto trendu bude příštích několik měsíců pokračovat – můžeš tak učinit třeba na akci Bad Session v pražském Tousteru, nebo kdekoliv jinde...

autor: red
Nahoru