Party tip na týden 17. 10. - 23. 10. 2011


17.10.2011 02:41 -  Doporučujeme - Na konci října bude údajně na planetě Zemi žít 7 miliard lidí. Když to porovnáme s křivkou přístupů na doklubu.cz, je toto číslo samozřejmě naprosto zanedbatelné až směšné. Musíme si ale uvědomit, že náš web zatím neexistuje v čínské mutaci a dokonce ani v mutaci pro hindštinu. I tak nám ale děláte samou radost a my doufáme, že ji naší prací - tedy vymetáním klubů - zase děláme my vám!

Pondělí

Týden zahájíme v novém, ale velice sympatickém pražském podniku s názvem ALIBI. cocktail and music bar, kde se ti o zábavu postará DJ Tomáš Mašek. Pokud máš ovšem chuť na živou hudbu, potom neváhej zamířit do Lucerna Music Baru na slovenskou hip-hopovou formaci A.M.O., která v rámci svého turné představí svojí zbrusu novou desku AMO POSITIVE a taky novou kapelu.

Úterý

V úterý tě čeká  koncert hodně originální formace MIDI LIDI. Ti také vydávájí novou desku a tu je třeba řádně pokřtít. Deska se jmenuje Operace "Kindigo!" a pokud chceš být u toho a kromě Midi Lidi si poslechnout taky slovenskou formaci Puding Pani Elvisovej, tak zamiř do pražské Meet Factory.

Středa

Prostředek týdne patří už tradičně pražské Mecce a jejím volným středám, které za mixážním pultem hudebně vyplňí DJ Lafayette a DJ Chris Sadler. V dalším pražském klubu Phenomen je akce nazvaná celkem výmluvně I love Music a tady není co řešit, víc už Dj Pepa Libický.

Čtvrtek

Litvínovský boy-band LUNETIC je zpátky v plné parádě, jedou turné a mají dokonce i nové CDčko, takže jestli si chceš zase po letech zabroukat Mámu, tak vyraž se ségrou, s kámoškou nebo bývalou paní učitelkou do SaSaZu. Pokud nechceš vzpomínat na pubertu, ale stačí ti vzpomínka na léto a na doteky slunce, budeš mít tu možnost v olomouckém klubu Belmondo na koncertě DEBBI, která vyráží na svoje první klubové turné, nazvané jak jinak než Metaxa Tour 2011. No a konečně v brněnské Flédě hrají Mig 21.

Pátek

V pátek mohou tvé kroky mířit třeba do táborského klubu Kotnov na akci nazvanou Dark night, což je symptomatické s ohledem na stále se zkracující dny. O zábavu se ti postarají DJ Laydee Jane a Oldis Dj Šnek. Kouzelnou noc pak můžeš zažít v pražském Ku Baru za podpory Kaz D & Mr. Ice. A pro všechny tepličáky a lidi z okolí Teplic, je tu nabídka v podobě výborný alternativní partičky, respektive brněnského damského dua Čokovoko, které to rozbalí na Božáku. Kdo však má rád víc černou muziku, neměl by chybět na akci HIP HOP 4EVER! v Imperium Musicland v Lounech, kde s představí třeba jihlavští Pio Squad, nebo Ektor.

Sobota

Fléda bude patřit bubeníkům a jestli chceš vidět jak se sletávají v Brně, určitě bys tam neměl chybět.  Chystá se totiž jubilejní 10. ročník této akce, opět za účasti těch nejlepších bubeníků z Čech, kteří ke společnému bubnování zvou kolegy z celého světa. Kdo neviděl a především neslyšel, ať tam běží, protože tohle by si nikdo neměl nechat ujít, je to vážně velká jízda a na své si přijdou i fanoušci dnb!

Neděle

Dlouho jsme nebyli v libeňském Tousteru, tak se tam podíváme takhle pěkně na konci týdne, kdy tě čeká BAR SESSION, ostatně jako každý den, a věř, že příští týden to bude hodně podobné :)

autor: red
Nahoru