Párty tip na týden 15.2. - 23.2.


16.2.2014 23:45 -  Doporučujeme - Kam vyrazit příští týden za zábavou? Bavit se budou jistě fanoušci stále populárnějšího electroswingu, který se příští týden bude hrát hned v několika klubech!

Pondělí

Chcete se v pondělí koukat na hokej? Utkání Dánsko versus Švédsko můžete shlédnout v klubu Duplex. Víte, že v Praze existuje nekuřácký klub? Přesně takový je klub La Loca, kde v pondělí hraje Tea Jay Ivo, tedy Ivo Pospíšil ze skupiny Garage, který hraje retro hitovky ze 40. až 70. let. V klubu Chapeau Rouge se koná Freestyle Monday, kdy si můžete vy sami vyzkoušet roli MCho.

Úterý

V úterý můžete vyrazit na hiphop do Akropole, kde bude na Urban beats hrát DJ Hlava. Brno nabízí třeba The Eight zahajovací studentskou party v klubu Favál. Semestr Start, tedy studentskou party k zahájení semestru, můžete zažít také na Flédě.

Středa

Ve středu můžete skočit do Retra na DJ dvojku Brian & Milan Bílek. V Chapaeu Rouge bude úřadovat DJ pražského Rádia 1 na akci Colorful House. Nový klub se objevil v Karlíně - jde o pobočku Shadow Cafe a dnes zde hraje downtempo Synaptik a Artu. Tokátkova seznamka vás vybnídne k seznámení v klubu Magnum. V klubu Perpetuum se můžete zůčastnit Bass Wednesday, na které se hraje drumandbass.

Čtvrtek

Stýská se vám po létě a festivalech? Ve čtvrtek můžete zajít do Lucerna Music Baru na Zimní Rock for Churchill, hraje třeba N.O.H.A! Ve Stormu se bude konat dancehallové šílenství - přijedou sem Ward 21! V klubu Shadow Cafe Karlín zahraje oblíbená Babe LN, dýdžejka nejenom z Rádia 1, ale i z mnoha dnb akcí. V Pekelném baru se koná Deep love s Pavlem Faktorem a dalšími. Kaiserspoze a Nois spustí v Perpetuu pořádně techno.

Pátek

Filmový Movie´s bar club láká na White Mission, na které se bude hrát house. Electro Swing Fever, tedy elektroswingová horečka vás čeká v Roxy. Máte rádi pěkně tvrdý drumandbass? Zajděte na Therapy Sessions Prague do klubu Storm! V klubu Cross se koná Drumstation se Survivalem. Chris Sadler zavítá na hory a vystoupí v klubu Dolská. Ostravský Fabric vás zve na Podkrok, party, na které se hraje dubstep a uk bass. Michael Burian zavítá do brněnského 7.nebe. Liberecký Experiment pořádá techno akci My name is techno: Mission #2. Strapo a Spinhandz budou koncertovat v klubu 007 v Hradčanech u Brna.

Sobota

Dance Mix Night se uskuteční v klubu Movie´s bar club. V Roxy se koná Climax s Chrisem Sadlerem. V klubu Storm vystoupí legenda psytrancové muziky - Psykovsky z Ruska. V klubu Yes! se koná party From Paris to Prague s francouzským DJ Kluba. Po Praze pořádá elektroswinogovou akci i Brno - na Flédě se koná Electro Swing Fever. Jihlavský Soul klub uvítá Pragounion. Olomoucký Meex pořádá Stars Night, hraje se house a latino. Čokovoko vystoupí v libereckém Viaduktu.

Neděle

V neděli vás pozveme třeba do divadelního baru v Akropolii na Housemanii.

Připravila: mia

autor: Míša Kadlecová
Nahoru