Párty tip na týden 14.7. - 20.7.


13.7.2014 23:45 -  Doporučujeme - Příští týden můžete vyrazit třeba do Ostravy na Colours of Ostrava, festival na skutečně zajímavém místě, který přinese plno zajímavých jmen. Anebo třeba na brněnský Prígl, tedy open air poněkud menší, na Prigl Electronic Open Air.

Pondělí

V Roxy se koná Summer Calling Monday, na kterém hraje Selecto a Komandante. Na Mighty Sound Afterparties můžete zajít do klubu Cross, hraje třeba New York Ska Jazz Ensamble. V olomouckém klubu 15 minut můžete navštívit akci Pondělní patnáctka.

Úterý

V úterý nabízí klub Storm party Tunesday, hraje Biodan a Manio. Do Mirage na Vinohradech můžete zajít na DJ Krobase a hosta. Oldschool Rap Attack vás potká v klubu Akropolis.

Středa

Ve Stormu se můžete pobavit na akci Wednight, hrát vám bude Dave Substance-D & Bioactive, což bude Bifidus Active v EBM setu. V Roxy hraje Dan Cooley na Definition House. V brněnském klubu Perpetuum na vás čeká Bass Wednesday, hraje Dworak a další a za vstup získáte také pivko! Pražačka pořádá Festonda Cup, na kterém budou muzikanti hrát nohejbal. Studentská středa se koná v jihlavském klubu Xanadu.

Čtvrtek

Do Roxy se můžete vypravit na Electronic Warriors, hraje Fatty ma a další. V Tančírně ve Žlutých lázních vystoupí americká kapela LoDost. Ve čtvrtek začíná multižánrový festival Colours of Ostrava.

Pátek

Ve Stormu se koná Let it roll main stage warm up, hraje Mind Vortex z Velké Británie, Suki, Deadly Vipers a další. Radost FX si připravila House night. Na party Happy housing můžete vyrazit do klubu Insomnia.V klubu Fléda můžete navštívit Darkside. V klubu Ďábelská Huť se budou slavit narozky DJ Uwy. Klub Kotnov v Táboře nabízí strávit hezké chvilky na Calvin Harris - Warm Up, hraje John Culter. Party Black Rabbit se uskuteční v klubu City Lounge v Českém Krumlově. Klub Bocca v Českém Těšíně vás zce na party Euphoria s Michaelem Burianem.

Sobota

Sobota přináší třeba party Bottle Battle v klubu Movies. V táborském Kotnově vystoupí Kazma s DJ Rockstarem. Liberecký Experiment láká na housovou Experiment Night. Na brněnské přehradě se odehraje Prigl Electronic Festival, na kterém vystoupí třeba Sebastian Leger. V hradeckém Sunparku se uskuteční Magnetikclub life s Johnem Culterem. Klun Neprakta v Mostě vás zce na Monster Yamaha Tech3 party. Klub Planet v Kutné hoře pořádá Summer Exclusive Dance Party.

Neděle

Tančit můžete v neděli třeba v Roxy na Sundance.

Připravila: mia

autor: Míša Kadlecová
Nahoru