Party tip na týden 10. 10. - 16. 10. 2011


10.10.2011 14:42 -  Doporučujeme - Žokej Váňa je fakt borec! Potřetí v řadě a poosmé celkově vyhrál Velkou pardubickou. Po závodě sice tvrdil, že na Tiumenovi by vyhrál každý, ale já o tom dost silně pochybuju. Osobně bych se nedostal ani za první proutěnou překážku, byť bych seděl na zádech Falca. Proto navrhuji tento týden zasvětit oslavám Váňova triumfu a běda tomu, kdo si dá ke svačině koňský salám!

Pondělí

Hned v pondělí tu pro Tebe mám jednu skvělou příležitost, kde oslavit úspěch malého velkého muže. V Lucerna Music Baru pokřtí svůj nový videoklip k singlu Keep Your Hands Off My Girl dvanáctičlenná funk´n´soulová formace Top Dream Company. U křtu jim jako kmotr bude asistovat legenda mezi českými rappery Michaela V. z  J.A.R. Kapela navíc představí svou novou zpěvačku Martinu Bártovou. No, a pokud nemůžeš být v Lucerně, potom alternativní příležitost k oslavě jezdeckého sportu najdeš v ostravském klubu T2, kde se na Tebe těší DJ Lan Nedoma.

Úterý

V úterý se bude slavit na párty nazvané Nation 2 Nation v pražské Mecce, stejně tak jako budou slavit – především fanoušci třinecké kapely Charlie Straight – v SaSaZu. Sympatická a zároveň pravidelná akce se chystá do brněnského Perpeta, kde proběhne party nazvaná Miami Bitch za účasti rezidentních DJs Alexxe a Davea Legata, které podpoří břeclavský DJ Radex.

Středa

Na střed týdne se chystá pokračování kultovní Legendary SUIT UP Party, která bude mít podobně jako před rokem o další náboj navíc. S odbitím půlnoci totiž budeš moci oslavit INTERNATIONAL SUIT UP DAY! Takže hoď na sebe ten správný dress code a vyraž do pražské Retro Music Hall. V brněnském Faválu proběhne jubilejní 10. BIOMANIA: MEGA FILM PARTY + IMATRIKULACE PRVÁKŮ za podpory DJ’s Pavlíka a Továrny na Jam,  Fuera Fondo a Clichého.

Čtvrtek

Říjen je měsícem, kdy si připomínáme celou řadu významných výročí. Jedním z nich je i Říjnová revoluce, která jako zastírací manévr před západními imperialisty proběhla až začátkem listopadu. Ať už se k této historické události stavíte jakkoliv, kde jinde si tento historický milník připomenout, než v plzeňskou klubu Cuba Liberta na speciální akci Cuba Libre XXL. A nejinak tomu bude v olomouckém klubu Varna na Velké ČS. soc. Párty. Naštěstí se však nebude jednat o žádnou politickou agitku, pouze o československou pop music z 80. let.

Pátek

Poslední pracovní den tohoto týdne je samozřejmě opět přeplněn parties. První z nich, na kterou tě pozvem, se odehraje v pražském SaSaZu, jmenuje se WONDERLAND "Angels & Demons", čeká tě tu rezident DJ MICHAL POLIAK, holandský démon HARDWELL, maďarský anděl Julia Carpenter, či domácí čaroděj Carl Lope. Další nese název OAKHEART Party a proběhne ve vymazleném táborském klubu Kotnov s DJ’s Loutkou, Toni Angelem, DJ Veselým. Podobně laděnou akci Bacardi Oakheart PÁRTY můžeš navštívit taky v klubu Axor v Hradci Králové. Tam se o hudební sety postarají DJ‘s Venda, Wiper, Demoartif a to vše za podpory GO-GO tanečnic.

Sobota

Do pražské Roxy dorazí britské duo Layo & Bushwacka! (Shake It! / Plus 8 / Olmeto, GB). Máš chuť na Mojito a navíc pouze za 4 pětky? Potom zamiř do Fabrika Clubu v Letovicích. Netuším sice z čeho to Mojito přesně budou míchat, takže na případné reklamace nebude brán zřetel, to co by ale mělo sedět je Dj. Bart, který bude za gramci. V sobotu můžeš vyrazit taky na Buffet párty do pardubické Diskoklece, kde mají dívky celý říjen vstupné zdarma. Muziku obstará Dj George Simmons.

Neděle

Pohodovou neděli ti v pražském ALIBI. cocktail and music baru zajistí DJ Marcélo. Kdo by ale chtěl i při neděli trochu rozproudit krev v žilách, nechť vystoupá na strahovský kopec do Klubu 007 za švédsko-americkou kapelou Vains Of Jenna, která frčí ve stylu Guns N‘ Roses. Jako předskokani se představí pražští Thunderbirds.

autor: red
Nahoru