Oficiální movie party WE ARE YOUR FRIENDS proběhne v Retro Music Hall


11.8.2015 08:06 -  Aktuálně - Film o těch nejlepších mejdanech vašeho života si žádá řádnou premiéru. Zapomeňte na nudné recepce a proslovy a vyrazte <strong>15. srpna</strong> do pražského klubu <strong>Retro Music Hall</strong>, kde proběhne v rámci speciální edice <strong>MAGNETIC Club Life</strong> oficiální filmová party k uvedení filmu <strong>We Are Your Friends</strong> v České republice

O

15. 8. 2015, Retro Music Hall - Praha
MAGNETIC Club Life – We Are Your Friends (Official Movie Party)
John Culter, Richard Reynolds, Pietros
start 22:00, vstup zdarma

Zac Efron sice nedorazí, ale pánové John Culter, Richard Reynolds a Pietros své role zvládnou určitě také s přehledem. Vstup na movie party je zdarma!

Pro prvních 500 příchozích budou připraveny filmové dárky (náramky / batůžky) a během večera bude možné vyhrát i vstupenky na premiéru, která v českých kinech proběhne 3.9.2015, a také na prosincový MAGNETIC Festival.

Movie Trailer CZ: www.youtube.com/watch?v=QL45uZVa1yU

O filmu We Are Your Friends:
„We Are Your Friends“ je příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen.


http://wayf-movie.com/

http://instagram.com/wayfmovie

http://facebook.com/wayfmovie
www.magneticfestival.com
www.facebook.com/magneticclublife
www.retropraha.cz

 

autor: Míša Kadlecová
Nahoru